Slăbiciunile feminine: realitate și mituri

Arta slăbiciunii

Conținutul

arta slăbiciunii

Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă. Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține.

arta slăbiciunii

Arta războiului arta slăbiciunii chineză scriere pinyin sūn zĭ bīng fă este o carte scrisă de către generalul chinez Sun Tzu în secolul al VI-lea î.

Are 13 capitole.

Arta Razboiului

Este esența războiului psihologic pentru a arta slăbiciunii adversarul să creadă că se află în poziție de slăbiciune sau că trebuie să se predea utilizat în special în Războiul din Vietnam sau în cel al Indochinei deceniile ale secolului al XX-lea. Istoricul cunoașterii sale de către Occident[ modificare modificare sursă ] Arta războiului a fost introdusă în Occident de către un iezuit, părintele Joseph Marie Amiotcare l-a tradus și făcut cunoscut în Europa în sub numele de Cele Treisprezece Articolede unde s-a difuzat rapid la curțile regale și academiile militare.

arta slăbiciunii

Ideile sale, ignorate în timpul epocilor de război total, și-au regăsit o aplicare în războaiele anti-coloniale mai sus menționate.