Vitex de cumpărare slăbire

Vitex slabire

Poate ajunge până la înălţimea de patru metri.

Ne interesează părerea ta!

Are frunze digitate, foliolele fiind lanceolate, şi flori mici, violete, cu miros plăcut. Pentru nevoi terapeutice se recoltează fructele şi frunzele, din care se prepară infuzie, mixtură şi un extract.

pierde o mulțime de greutate foarte repede pierde greutatea în timp ce pe chemo

Preparatele de mielărea cu virtuţi deosebite pot fi obţinute, însă, numai de către specialişti. Mielăreaua — Compoziţie Milăreaua conţine doi compuşi specifici — vitexina şi vitexinina şi alte substanţe cum ar fi: steroli, uleiuri volatile, esenţiale, oxizi monoterpenici, glicozizi iridoizi, monoterpene, alcooli monoterpenici, substanţe flavonoide.

Mielăreaua — Acţiune Mielăreaua are acţiune tonică, oftalmică, sedativă, stomahică, afrodisiacă asupra femeilor şi vitex slabire asupra bărbaţilor. Are de asemenea capacitatea de a regla ciclurile menstruale şi susţine secreţia de progesteron, unul dintre hormonii vitex slabire un rol major pentru organismul feminin.

dieta extrema de slabit regim de slabit pentru obezitate morbida

Mielăreaua — Indicaţii terapeutice Mielăreaua vitex slabire denumită şi planta femeilor deoarece reglează ciclul menstrual şi uşurează simptomele specifice sindromului premenstrual balonare, dureri la nivelul sânilor, depresie, iritabilitate, cefalee, oboaselă, insomnii, difcultăţi de concentrare etc.

De asemenea, ar putea fi utilizată ca adjuvant în stimularea lactaţiei, vitex slabire ţinerea sub control a hemoragiei din timpul naşterii şi pentru creşterea fertilitatăţii feminine, însă nu există studii care să susţină cu argumente aceste efecte benefice.

Mai poate fi flosită şi pentru tratamentul hiperplaziei benigne a prostatei, pentru a creşte cantitatea de urină, precum şi pentru a reduce dorinţa sexuală.

are ab ripper x arde burta gras man scorch fat burner recenzii

Istoricii relatează că această plantă era frecvent folosită de călugări pentru a rezista tentaţiilor trupeşti, de unde şi denumirea de fructul castităţii. În uz extern, sub formă de ulei sau extract, mielăreaua are efecte benefice în tratamentul durerilor articulare vitex slabire pentru a trata sau preveni muşcăturile de insecte, şi a oboselii oculare sub formă de spălături locale.

Scrieti Propria Recenzie

Mielăreaua — Precauţii şi contraidicaţii Mielăreaua poate cauza probleme gastrointestinale, ameţeală şi iritaţii ale pielii eczeme. De asemenea, femeile gravide sau cele care iau anticoncepţionale orale, precum şi cele care suferă de cancer de sân, trebuie să evite această plantă pentru că poate produce dezechilibre hormonale. Deoarece mielăreaua poate afecta producţia de vitex slabire din creier, este recomandat ca persoanele care care iau medicamente precum antipsihoticele sau cele destinate bolii Parkinson, să evite folosirea acestei plante.

  • Vitex mg, capsule, Solaray - Farmacia Helena
  • Vitex - Dacia Plant, 60 comprimate (Tulburari premenstruale si menopauza) - onlyus.ro
  • VITEX /10 Zen Forte, pret 41,00 RON-Herbagetica
  • Vitex mg capsule vegetale
  • Vitex de cumpărare slăbire
  • Păreri Descriere Fructul castității sau Vitex Agnus Castus este una dintre cele mai eficiente plante în privința sporirii fertilității la femei.
  • Mielăreaua (Vitex Agnus Castus)

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza.

Gandul Media Network S. L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau vitex slabire vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

bile ox provoacă pierderea în greutate ceai sicuro slim catena pret

CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi vitex slabire sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.