CINQ MONDES DETOX & SLIMMING 5 tratamente + 1 evaluare gratuită

Slimming terapeutul

Conținutul

  Nu uitați să vă salvați personalizarea pentru a o putea adăuga la coș Acest tratament "Detox Slimming and Lightness" combină tehnici de tratament din două ritualuri de frumusețe excepționale: Ritualul din Bengalore India și Ritualul din Slimming terapeutul Brazilia.

  În medicina tradițională indiană, detoxifierea are un loc foarte important și se află în centrul a ceea ce se numește Pancha Karma, cura de detoxifiere prin excelență.

  tehnologia poartă și pierderea în greutate

  În ceea ce-l privește, Farmacopeea braziliană este bogată în ingrediente vegetale active de slăbire, cum ar fi nuca de Kola și principiul activ al cafeinei. Terapeutul slimming terapeutul stimulează apoi centrele energetice picior, genunchi, diafragmă, plex solar, umeri și mâini pentru a furniza un flux semnificativ de energie.

  virginia mason pierdere în greutate

  Prin urmare, este vorba despre eliminarea tuturor toxinelor atât la nivel micro, cât și la nivel macro celular pentru a ajuta corpul și mintea să funcționeze în armonie. La sfârșitul acestui tratament, mintea este revitalizată și mai relaxată, stresul și anxietatea au dispărut, un sentiment real de energie și seninătate!

  vase ghanaian pentru pierderea în greutate

  Acest tratament de masaj de slăbire și detoxifiere ușoară combină tehnici de tratament din două ritualuri de frumusețe excepționale: Ritualul din Bengalore India și Ritualul din Bahia Brazilia. Cofeina are o acțiune de eliminare a grăsimilor care ajută la refacerea pielii mai fine și mai ferme.

  funner burner funziona

  Therapist Spa stimulează apoi centrele energetice piciorul, genunchii, diafragma, plexul solar, umerii și mâinile pentru a oferi un flux semnificativ de energie. Prin urmare, este vorba de eliminarea tuturor toxinelor atât la nivel micro, cât și la nivel macro celular pentru a ajuta corpul și mintea să funcționeze în armonie.

  chihuahua pierderea în greutate