Maioneză Keto - rețetă de casă

Maioneza keto, Maioneza keto din galbenusuri crude

Știința tradițională a nutriției îl prezintă ca pe un aliment greoi, nerecomandat sănătății. Maioneza din comerț este într-adevăr un mix dubios de uleiuri dezechilibrate din punct de vedere al raportului dintre acizii omega-3 și omega-6, cum ar fi cel de floarea soarelui sau de porumb, plus diverși agenți de îngroșare, cum ar fi amidonul.

maioneza keto

Maioneza keto nu se compară cu maioneza de casă, onctuoasă și catifelată. Aceasta maioneza keto prepară foarte simplu și foarte repede.

മയോനൈസ് എളുപ്പത്തിൽ വീട്ടിലുണ്ടാക്കാം - Easy Home Made Mayonnaise Recipe - Malayalam

Nu aveți nevoie nici măcar de blender sau mixer, ci doar de un simplu tel tip pară și un bol. Dacă respectați câteva reguli simple, nu are cum să nu vă iasă maioneza.

Este atât de proaspăt și delicios! În plus, este ieftin și rapid de pregătit! Nu mai vorbim, nu există aditivi în el!

Gălbenușul trebuie să fie foarte proaspăt și la temperatura camerei, la fel ca și celelalte componente ale rețetei. Maioneza este o sursă excelentă de grăsmi pentru postul cu ouă.

maioneza keto

Amănunte despre acest post găsiți în acest articol. Muștarul meu era cu boabe și destul de acru, așa că nu am mai pus lămâie. Se pune gălbenușul într-un bol, se adaugă muștarul și sucul de lămâie.

maioneza keto

Puneți bolul pe un prosop de bucătărie, ca să aibă stabilitate. Începeți să faceți cu telul mișcări circulare în bol, adăugând uleiul treptat, mai întâi câteva picături, apoi spre sfârșit, în fir subțire.

maioneza keto

Mișcarea nu se întrerupe până nu se încorporează tot uleiul. În maxim 5 minute aveți un sos cremos, potrivit pentru o salată sau pentru a da consistență unui prânz mai ușurel.

maioneza keto

Se păstrează la rece, maxim zile. TOTAL: grame, Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite. Votează dacă îți place.

maioneza keto