slimming - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Index slimming

index slimming

Metoda Rougier: cum să index slimming datorită indicelui SLIM de slăbire a datelor Adăugați acest articol la preferințele dvs. În metoda sa, Dr. Cu cât un aliment are o valoare SLIM mai mare, cu atât este mai rău pentru linie. La acea vreme, abordarea sa era nouă Metoda Rougier: trezește-ți memoria de slăbire! Pentru a rezuma teoria dr.

index slimming

Rougier: "Nu suntem responsabili pentru kilogramele noastre în plus. Vinovatul este creierul nostru! Rezultat: o index slimming progresivă a metabolismului care determină creierul să ceară un exces de alimente de care nu are nevoie.

Slăbire index, dincolo de fitness

SLIM-index de date: cum funcționează? În această metodă, eliminăm caloriile și cantitățile pentru a ne referi la un nou indice: datele SLIM care indică capacitatea de stocare a unui aliment în organism. Echilibrul corect al alimentelor în conformitate cu datele SLIM ar trebui să ne permită să găsim în mod natural și durabil greutatea noastră de slăbire. Deoarece organismul metabolizează alimentele în funcție de compoziția lor, de combinația lor și de prepararea lor.

Traducere "slimming" în română

Pentru index slimming calcula indicele de date SLIM, nutriționistul ia în considerare trei criterii: indicele caloric aportul caloric al alimentelorindicele enzimatic legat de timpul de digestie al alimentelor și mai ales indicele glicemic ceea ce corpul asimilează și ce stochează. Fiecare aliment este asociat cu o culoare Acest indice de date SLIM variază de la 0 lamedia meselor ar trebui să fie în jur de 45 până la Rougier pe site-ul său.

index slimming

Zona verde: după bunul plac. Acestea sunt alimentele cu cel mai mic indice de date SLIM de la 0 la Potrivit dr. Zona portocalie: se consumă liber, dar de preferință în combinație cu alimente verzi.

Traducere "slabire" în engleză

Rougier: morcovi fierți, banane coapte, fructe uscate, curmale, cartofi prăjiți, cartofi fierți în index slimming, șuncă crudă, maioneză, cârnați. Faza de atac durează 4 săptămâni: este destinat să declanșeze pierderea în greutate. Faza de croazieră continuă până când atinge index slimming corectă: scopul este reeducarea centrului de sațietate.

index slimming

Faza de stabilizare menită să-și mențină greutatea de croazieră: 1 meniu al fazei 1 sau fazei 2. Faza de consolidare să nu reia: poate începe odată ce referințele creierului s-au schimbat și am câștigat autonomie în ceea ce privește hrana.

index slimming

Avantajele metodei Rougier. Clasificarea alimentelor în funcție de capacitatea lor de a fi depozitate în organism, care este în general similară cu cea a indicelui glicemic, care este consensul astăzi. Alegeri preferențiale, cum ar fi paste al dente, pâine cu aluat, iaurturi de oaie, cartofi simpli, mai degrabă decât piure.

STOP EATING IT! 99% of People Thinks is Medicine, But It Hurts You!

Dezavantajele metodei Rougier. O metodă complexă. Este nevoie de ceva timp de adaptare pentru a asimila totul.

Oferta pilula agenti care sunt cunoscute arzătoare anorexigene și grăsime slăbire. The pill offer slimming agents that are known appetite suppressant and fat burners.

Cu cât o dietă este mai complicată, cu atât este mai dificil de gestionat pe termen lung. Lipsa de varietate în faza 1 și, de asemenea, de consistență între alimentele permise sau nu.

Metoda Rougier: cum să slăbești datorită indicelui SLIM de slăbire a datelor

Pe de altă parte, toate carnea, chiar și cele mai grase, cum ar fi mielul, rața. Lipsa validării științifice. O metodă se poate baza pe date științifice, dar acest lucru nu înseamnă index slimming este validată științific.