Dieta ovo-vegetariană, aliatul împotriva cancerului şi diabetului

Dieta vegetariana

Dieta vegetariana explicada al detalle

Dietele care sunt bogate in legume, fructe si alte alimente vegetale cum ar fi leguminoasele sau cerealele ofera o multime de nutrienti, inclusiv antioxidanti si dieta vegetariana, cum ar fi flavonoide, resveratrol, quercetin, beta-caroten si multe alte vitamine vitale, cum ar fi vitaminele C, E si Adar si minerale, cum ar fi mangan sau fosfor si electroliti precum potasiul si magneziul.

O dieta bogata in nutrienti este benefica pentru sanatatea intestinului, stimularea imunitatii si lupta impotriva bolilor, incetinirea efectelor imbatranirii si protejarea impotriva cancerului si bolilor de inima. Sprijina sanatatea inimii Alimentatia vegetariana ofera ajutor in reducerea inflamatiilor, o cauza principala a bolilor de inima si, de asemenea, furnizeaza fibre dietetice.

By: Author Ruxandra Home » Bine de stiut » Dieta vegetariana Cum sa adopti o dieta vegetariana sanatoasa Dieta vegetariena a devenit extrem de populara in zilele noastre iar asta nu poate decat sa ma bucure!

Cercetarile au aratat ca exista o legatura directa intre o dieta dieta vegetariana in fibre si protectia crescuta impotriva colesterolului ridicat, a bolilor de inima si a diabetului zaharat.

Un studiu publicat in Jurnalul Colegiului American de Cardiologie a constatat ca"un aport mai mare de alimente pe baza de legume si fructe este asociat cu un risc substantial mai scazut al bolilor cardiace dieta vegetariana. Un alt studiu publicat in a gasit dovezi conform carora dieta vegetariana poate fi benefica pentru scaderea semnificativa a indicelui de masa corporala, a ratelor ridicate ale obezitatii, a tensiunii arteriale ridicate, a nivelurilor ridicate de trigliceride si a colesterolului, plus a riscului de diabet.

dieta vegetariana

Dieta vegana: ghid complet pentru incepatori

Ajuta in pierderea in greutate Oamenii dieta vegetariana mananca zilnic o cantitate mare de legume si fructe au cea mai buna protectie impotriva cresterii in greutate pe masura ce imbatranesc.

Deoarece alimentele vegetale, cum ar fi legumele si fructele proaspete, au un continut scazut de calorii, dar au volum mare si astfel ocupa mult spatiu in stomac, dau senzatia de saturatie dupa masa si impiedica supra-alimentarea.

cum să mi pierd greu armele pierde greutatea muay thai

Dietele vegetariene sunt legate de un risc scazut de obezitate, plus determina complicatii reduse, cum ar fi probleme cardiace sau sindrom metabolic, ce insotesc adesea kilogramele in plus. Sursa de enzime digestive sanatoase Daca alegeti sa includeti o cantitate suficienta de alimente crude in dieta dvs.

pierderea în greutate publică pe kqrs pierdere în greutate rva

Cand sunt gatite la o anumita temperatura, enzimele gasite in alimentele crude devin adesea destabilizate. Enzimele sunt importante dieta vegetariana sunt necesare pentru a descompune alimentele in unitati nutritionale mai mici pe care organismul le poate procesa mai usor.

Pierderea în greutate mănâncă curat substante nutritive, cum ar fi vitaminele, mineralele si aminoacizii, sunt distruse sau modificate atunci cand alimentele sunt gatite la temperaturi ridicate sau pe perioade lungi de timp. Consumul ridicat de alimente gatite creeaza deseuri in organism, care nu dieta vegetariana servesc in nici un fel organismului si duc adesea la incarcarea sistemului digestiv.

CE SPUN STUDIILE: despre dieta vegetariană

In timp ce pancreasul si alte celule produc si ele enzime in dieta vegetariana, alimentele crude vin ca un suport in plus de enzime care sa favorizeze digestia si asimilatia. Intr-o dieta alimentara ce contine doar alimente gatite termic, pancreasul si alte organe pot deveni suprasolicitate din cauza faptului ca nu exista o sursa exterioara de enzime. Evitarea aditivilor si altor substante daunatoare ce se pot gasi in produsele pe baza de carne Atunci cand carnea este gatita la temperaturi ridicate, pot fi creati anumiti compusi chimici numiti amine heterociclice care pot avea efecte carcinogene.

Cercetarile publicate recent au evidentiat o legatura intre consumul de produse din carne excesiv prelucrate si riscul crescut de cancer.

pierderea în greutate a urechii are abs vă face să pierdeți în greutate

Cu cat este mai mare temperatura de preparare a carnii, cu atat creste sansa sa fie create aceste produse secundare daunatoare. Dietele vegetariene elimina carnea procesata mezeluri, conserve de carne, etc.

Sucuri de fructe mere, portocale, grapefruit, etc ; Cereale procesate: cereale, pâine albă, biscuiți, covrigi, clătite, vafe, orez alb, paste făinoase; Cartofi: prăjiți, fierți, copți, chipsuri; Băuturi carbogazoase cu zahăr adăugat; Dulciuri, prăjituri.

Pe de alta parte, proteinele vegetale ofera aminoacizi tipurile si cantitatea specifica difera de la aliment la alimentplus fibre si antioxidanti, fara efecte secundare daunatoare. Sustine protectia fata de mediu inconjurator si animale Multi oameni aleg sa elimine din dietele lor alimentele pe baza de carne pentru a reduce supra-exploatarea.

YOU CAN STILL ADD MORE!

Alimentale vegetale necesita mai putine resurse naturale, cum ar fi apa si altele. Fabricarea de alimente din carne necesita o proportie mai mare de apa, pamant, combustibili fosili si energie decat majoritatea alimentelor vegetale.

Suplimentar, datorita consumului excesiv de carne din ultimii ani, fermele animale s-au extins, iar metodele agresive dieta vegetariana inumane de crestere a pasarilor sau mamiferelor, cu unicul scop dieta vegetariana a produce mai multe resurse intr-un timp cat mai scurt, sunt ingrijoratoare.

Animalele sunt private de o viata normala in natura, dieta vegetariana schimbul cresterii lor in spatii inchise, private de spatiu de miscare si hranite cu alimente bogate dieta vegetariana substante de sinteza care sa le grabeasca cresterea si masa musculara.